måndag 3 mars 2008

Vinnare Utsedda!

Nu är röstningen avlutad och tävlingens vinnare utsedda.... Vi gratulerar därmed våra mycket duktiga och kreativa vinnare - vilka är följande:

På en mycket välförtjänt förstaplats kom Anna-Maria Nilsson med sitt underbara älvkort (nr 7). Anna-Mariadu har vunnit StämpelBodens stämplar till ett värde av 400kr.

På en också mycket välförtjänt andraplats kom Natascha Påhlsson med sitt läckra tulpankort (nr 13). Natascha du har vunnit Stämpelbodens stämplar till ett värde av 200kr.


Och på en likaså välförtjänt tredjeplats kom Anette Rosen med sin piratläckra tolkning (nr 4). Anette du har vunnit StämpelBodens stämplar till ett värde av 100kr.

Vi önskar våra vinnare ett stort Grattis, men också våra övriga deltagare som gjort och bidragit med flera underbara och häftiga kort till vår tävling. Vi hoppas att det kommer bli fler tävlingar framöver och att ni då också kommer att deltaga. För er som inte vunnit kommer vi att lotta ut en av Stämpelbodens nya stämplar - nämligen den söta lilla larven - så att även ni har chans att få hem en liten vinst.

MVH StämpelBoden

2 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!!! Fina kort var det verkligen!
Nu får man hålla tummarna för den supersöta larven ist då! =)

Anonym sa...

GRATTIS till er alla!!! Superfina kort ni gjort.
Kram
/Carina "Stamparina"